ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή 290 ιδιωτών (ανδρών και γυναικών) στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Για να διαβάσετε την προκήρυξη πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

20052015_prokyrixi_astynomikwn_sxolwn_2015

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 2015

  Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι το μηχανογραφικό δελτίο για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2015 αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΟΠΑΙΘ www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

  Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα ή το μηχανογραφικό δελτίο των ΓΕΛ & ΕΠΑΛ-Β΄ ή το μηχανογραφικό δελτίο των ΕΠΑΛ-Α΄.

  Μετά τις 15 Ιουνίου και κατόπιν νέας ενημέρωσης, όλοι οι υποψήφιοι θα προσέλθουν στα Λύκειά τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

  1. Διαδικασία του10% χωρίς νέα εξέταση.

  Οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση, μετά τις 15 Ιουνίου θα έρθουν σε επαφή με το Λύκειό τους, ώστε να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και στην πορεία να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο. Υπενθυμίζεται ότι

– δικαίωμα για το 10% των θέσεων έχουν όσοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ ή των ημερήσιων ΕΠΑΛ τα έτη 2013 ή 2014, διεκδικώντας το αντίστοιχο ποσοστό θέσεων (40% για το 2013 και 60% για το 2014).

 – όσοι απόφοιτοι είναι υποψήφιοι για το 10%, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση. Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά σε ειδικό μάθημα ή στα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ, αλλά συνυπολογίζονται τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση.

  Κατεβάστε το μηχανογραφικό δελτίο  πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο:

mihanografiko_deltio_2015_gel

 

Ενημέρωση για τις εξετάσεις των ΤΕΦΑΑ

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανακοινώθηκε ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τμήματα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015.

Για να δείτε τις ημερομηνίες εξέτασης  και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

ENIM. GIA YGEION. EXET.-PRAKT. DOKIM. TON YPOPSIFION TEFAA 2015-16

Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων,  με δελτίο τύπου, ανακοίνωσε την προθεσμία για τις υγειονομικές εξετάσεις και τις πρακτικές δοκιμασίες ( αγωνίσματα)  των υποψηφίων  για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α..

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:    dt_tefaa_050515