Δεκαπεντεμελές Συμβούλιο

Την Τρίτη 7/10/2014 και ώρα 12 π.μ. , συνεδρίασαν  στο 1ο ΓΕ.Λ. Νέας Μηχανιώνας, οι μαθητές που εκλέχτηκαν για το δεκαπενταμελές συμβούλιο και συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

1. Φούρτζη Μαριγκλέν –ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2. Κάλφας Γεώργιος – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

3. Δεληγιαννίδου Ναυσικά – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

4. Αλ Μπελμπέισι Ράμι – ΜΕΛΟΣ

5. Γάμπας Μιχάλης – ΜΕΛΟΣ

6. Μαγδαλινίδης Σάββας – ΜΕΛΟΣ

7. Μαντζουρανίδης Σάββας – ΜΕΛΟΣ

8. Δόβας Σωτήριος – ΜΕΛΟΣ

9. Ζαριφές Σταύρος – ΜΕΛΟΣ

10. Καρδαμήλας Δημήτριος – ΜΕΛΟΣ

11. Τραχανάς Κωνσταντίνος – ΜΕΛΟΣ

12. Μουρατίδης Πρόδρομος – ΜΕΛΟΣ

13. Τσεκάλας Γεώργιος – ΜΕΛΟΣ

14. Στεργίου Αχιλλέας – ΜΕΛΟΣ

15. Τούντας Αναστάσιος – ΜΕΛΟΣvote-ballot-md

 

Διάκριση μαθητή στο Διεθνές μήτινγκ kickboxing «Bristol Open 2014»

Ο μαθητής της Β΄ τάξης του Λυκείου μας  Δημήτρης Μαυρίδης,  συμμετείχε στο διεθνές μήτινγκ kick boxing    που έγινε στις 11-12 Οκτωβρίου 2014  στο Bristol της Αγγλίας και διακρίθηκε λαμβάνοντας την 1η και την  3η θέση σε δύο διαφορετικές κατηγορίες.

Οι καθηγητές και οι συμμαθητές του Δημήτρη , αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’  αυτόν και του ευχόμαστε παρόμοιες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Κάντε τις ιδέες σας πράξη με το #coding

Κάθε αλληλεπίδραση ανάμεσα σε ανθρώπους και υπολογιστές διέπεται από έναν κώδικα. Αυτό συμβαίνει όταν δημιουργείτε μια διαδικτυακή εφαρμογή, όταν χρησιμοποιείτε το GPS κατά την οδήγηση ή όταν επιθυμείτε να αλλάξετε ριζικά τις κοινωνικές επαφές. Ο προγραμματισμός είναι παντού και είναι καθοριστικός για την κατανόηση ενός υπερσυνδεδεμένου κόσμου και την ανάπτυξη και παροχή μιας σειρά υπηρεσιών και εργαλειων που διευκολύνουν τη ζωή μας.