Αρχείο κατηγορίας ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΑ «ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ»

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Παίζω μουσική», δόθηκε στο χώρο του 1ου ΓΕ.Λ. Νέας Μηχανιώνας συναυλία των «Κρουσμάτων»,  της μουσικής ομάδας του Εθελοντικού Συμβουλευτικού Σταθμού Εφήβων του Δήμου Θερμαϊκού.

Τα «Κρούσματα» ενθουσίασαν τους μαθητές του σχολείου μας, γι΄αυτό και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του διευθυντή του λυκείου και υπεύθυνου του προγράμματος «Παίζω μουσική», για τη συμμετοχή τους και σε άλλες εκδηλώσεις.

Δείτε βίντεο της εκδήλωσης εδώ:

https://drive.google.com/open?id=0B8eD_F3HSgvcQnVjd2FMLWo0OTQ

https://drive.google.com/open?id=0B8eD_F3HSgvcR2Jld0k5d2ZLb1E

Αστρογειτονιές 2015

Για δεύτερη φορά φέτος, ο Δήμος Θερμαϊκού  διοργάνωσε σε συνεργασία με εθελοντές, χορηγούς,  και υπαλλήλους του Δήμου τις «Αστρογειτονιές»,  μια σειρά χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στις οποίες συμμετείχε και το Λύκειό μας με το δικό του περίπτερο .

Στο περίπτερο του σχολείου μας,  εκτέθηκαν τα έργα που φιλοτέχνησαν οι μαθητές και μαθήτριες  που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Εικαστικό εργαστήρι» .

Στις 19/12/2015, το λύκειό μας έδωσε χριστουγεννιάτικη συναυλία στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές του προγράμματος ‘Παίζω μουσική»,  η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία  ενθουσιάζοντας το κοινό των ¨Αστρογειτονιών».