Αρχείο κατηγορίας ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

«Διάκριση στον 2ο Διαγωνισμό Κοινωνικών Επιστημών» «THINK.ing SO.cially»

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα του 2ου Διαγωνισμού Κοινωνικών Επιστημών: «THINK.ing SO.cially» .

Εξαιρετική υπήρξε η παρουσία των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Νέας Μηχανιώνας. Κατάφεραν να λάβουν την 1η θέση στην ενότητα «Πολιτικές Επιστήμες» και την 4η θέση στη γενική κατάταξη συμμετεχόντων,  λόγω ισοψηφίας των δύο πρώτων ομάδων  .

Ειδικότερα, η  κατάταξη των μαθητών του σχολείου μας έχει ως εξής:

Βραβείο Πολιτικών Επιστημών 1η ΘΕΣΗ: Γιάκη Ευθυμία (Β1) Γαλίτη Πολυξένη (Β1) Αγκάι Αρμέλα (Β1)
Κατάταξη στη γενική βαθμολογία: 4η θέση : Κακαφίκας Αχιλλέας, Κακαφίκα Μαρία, Γουστέρης Δημήτρης-Ειρηναίος (Β2)
13η θέση: Γιάκη Ευθυμία ,Γαλίτη Πολυξένη ,Αγκάι Αρμέλα (Β1)
32η θέση: Εσκιάδη Ιωάννα-Γεωργία(Β2), Αποστόλου Σωτήρης, Ασλανίδου Αργυρώ (Β1)
48η θέση: Βαρσαμίδου Έλενα, Αξιώτου Ανδρομάχη, Βακάλη Ευαγγελία (Β1)

Θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες μαθητές και  μαθήτριες του σχολείου μας  και στην υπεύθυνη καθηγήτριά τους κ. Κόλλια Ανδρονίκη.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ:

Πρώτη θέση μαθητή σε διαγωνισμό δημιουργίας intro

Ο μαθητής της Β΄ τάξης του Λυκείου μας, Ασλάνωβ Χριστόφορος, κατέλαβε την πρώτη θέση στο μαθητικό διαγωνισμό που προκήρυξε η Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με θέμα τη δημιουργία intro για την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.
Το έργο του μαθητή ήδη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα:http://dide-a.thess.sch.gr/
Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μας, αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για την επιτυχία του Χριστόφορου και του ευχόμαστε παρόμοιες και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

1η θέση για το σχολείο μας στο 3ο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι Δήμου Θερμαϊκού

  Με τη συμμετοχή περισσότερων από 55 μαθητών των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου Θερμαϊκού διεξήχθη  στις 7 Δεκεμβρίου 2014 στο 2ο ΓΕΛ Θερμαϊκού, το 3ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυμνασίων και Λυκείων Δ. Θερμαϊκού.
  Το σημαντικό για την περιοχή του Θερμαϊκού σχολικό σκακιστικό τουρνουά διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων 2ου ΓΕΛ Θερμαϊκού με την συνεργασία αντίστοιχων συλλόγων του 1ου και 2ου Γυμνασίου Περαίας και κάλυψε οργανωτικά και υλικοτεχνικά ο Σκακιστικός Όμιλος Θερμαϊκού «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ».

Στο τουρνουά πήραν μέρος μαθητές από τρία Λύκεια και πέντε Γυμνάσια που σχημάτισαν 6 ομάδες, τριών λυκείων (1ο ΓΕΛ Θερμαϊκού, 2ο ΓΕΛ Θερμαϊκού και 1ο ΓΕΛ Μηχανιώνας) και τριών Γυμνασίων (Ν. Επιβατών, 2ου Περαίας και Μικτού που σχηματίστηκε από μαθητές Επανομής, Μηχανιώνας και 1ου Περαίας).

Μετά από τέσσερις γύρους αναμετρήσεων μεγάλος και αναμφισβήτητος νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Μηχανιώνας με 4 νίκες σε 4 αγώνες.

Στην ομάδα του σχολείου μας συμμετείχαν οι  μαθητές                            Αλ Μπελμπεϊσί Ράμι, Καραμπάσης Μάριος,  Ελευθεριάδης Σταύρος, Τσεκάλας Γιώργος, Τούντας Τάσος και η μαθήτρια Δανάη Παρασχάκη.

Εκτός από την πρώτη θέση στο ομαδικό, οι μαθητές του λυκείου μας κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις στο ατομικό. Ειδικότερα κατέλαβαν:

θέση- ο μαθητής της Β τάξης,  Καραμπάσης Μάριος

θέση: ο μαθητής της Α΄ τάξης,  Τούντας Τάσος

θέση: ο μαθητής της Γ΄ τάξης,  Αλ Μπελμπεϊσί  Ράμι

  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη συμβολή τους στην προετοιμασία των μαθητών,  τον κ. Μαυρουδή Παναγιώτη και τον καθηγητή του λυκείου μας κ. Αλχαζίδη Απόστολο .
DSCN1451web

Οι νικητές του ΓΕΛ Μηχανιώνας με την κ. Χατζηθεοδώρου και τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Θεόδωρο Τζέκο.

Διάκριση μαθητή στο Διεθνές μήτινγκ kickboxing «Bristol Open 2014»

Ο μαθητής της Β΄ τάξης του Λυκείου μας  Δημήτρης Μαυρίδης,  συμμετείχε στο διεθνές μήτινγκ kick boxing    που έγινε στις 11-12 Οκτωβρίου 2014  στο Bristol της Αγγλίας και διακρίθηκε λαμβάνοντας την 1η και την  3η θέση σε δύο διαφορετικές κατηγορίες.

Οι καθηγητές και οι συμμαθητές του Δημήτρη , αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’  αυτόν και του ευχόμαστε παρόμοιες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.